perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kuviohaaste 5


Tervetuloa mukaan kuviohaasteeseen niin vanhat tekijät, kuin uudetkin osallistujat! Tämä on haasteen viides viikko ja aiheina ovat seuraavat kuviot:


Printemps, Onamato (joissain netistä löytyneistä kuvista tätä on kutsuttu myös nimellä Onomato), Shattuck (tässä variaatio) ja Knightsbridge
Kaikista malleista saa tehdä vapaasti omia variaatioitaan tai käyttää alkuperäistä zentangle kuviota! HUOM! Kuvassa keskellä olevan numero tarkoittaa haasteviikkoa. Sitä ei siis tarvitse lisätä omaan tanglekuvaan.

Tällä viikolla haastan sinut myös toiseen haasteeseen! Onko sinulla tapana kulkea kamera mukanasi? Seuraavan kerran kun lähdet ulos (voit toki tehdä tämän myös kotona), ota kamera mukaasi ja katsele ympärillesi uusia kuvioita etsien. Kaikkialla on kuvioita, niin ulkona, kuin sisätiloissakin. Tekstiileissä, arkkitehtuurissa, luonnossa jne. jne.). Opettele näkemään kuvioita missä ikinä kuljetkin. Etsi ideoita! Kuvaa mahdollisimman paljon malleja itsellesi. Tulet tarvitsemaan niitä myös tulevissa haasteissa. Sinun ei tarvitse julkaista ottamiasi kuvia  - vielä! Niiden aika tulee sitten myöhemmin.

Haasteen tarkoituksena on suunnitella ja piirtää oma tangle annetuista kuvioista. Kuvioita voi olla eri määrä eri viikkoina. Haastepäivä on aina perjantai ja vastaamisaikaa on 1 viikko. Jätä vastauslinkkisi Mister Linkyyn, niin muutkin löytävät piirroksesi.

Mallikuvat on piirretty mitenkuten, joten suosittelen niitä, joilla ei ole kirjoja aiheesta, selkeämmän käsityksen saadakseen vierailemaan esim. sivustolla TanglePatterns.com (Hae yläpalkin kirjainten avulla nimen mukaan, tai sivupalkista löydät tagipilvestä tangleja nimellä ja sivun alalaidassa osion "How to draw..."), tai - poikkea zentanglen alkulähteillä osoitteessa Zentangle.com. Myös googlettamalla mallia nimellään ja lisäämällä sanan zentangle, voit löytää malleja eri kuvioista. Olen huomannut, että Pinterestissäkin on oikea aarreaitta näitä kuvioita. Klikkaa pinterest.com ja hakusanaksi zentangle.

Klikkaamalla oikean sivupalkin kuviohaastelogoa, löydät tänne silloinkin, kun muita päivityksiäni on tullut väliin.

Inspiroivaa tanglehaasteviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti