perjantai 30. elokuuta 2013

Kuviohaaste 11


Kesä tuli ja on jo kovaa kyytiä loppusuoralla. Tervetuloa jälleen mukaan kuviohaasteeseen niin vanhat tekijät, kuin uudetkin osallistujat! Tämä on haasteen yhdestoista viikko ja aiheina ovat seuraavat kuviot:


Kuviot: Asian Fans, Butter Cup ja Claire. Tällä kertaa haasteessa on "vain" 3 kuviota ja lisäksi väritetään kuva.

Kaikista malleista saa tehdä vapaasti omia variaatioitaan tai käyttää alkuperäistä zentangle kuviota! HUOM! Kuvassa keskellä olevan numero tarkoittaa haasteviikkoa. Sitä ei siis tarvitse lisätä omaan tanglekuvaan.

Haasteen tarkoituksena on suunnitella ja piirtää oma tangle annetuista kuvioista. Kuvioita voi olla eri määrä eri viikkoina. Haastepäivä on aina perjantai ja vastaamisaikaa on 1 viikko. Jätä vastauslinkkisi Mister Linkyyn, niin muutkin löytävät piirroksesi.

Mallikuvat on piirretty mitenkuten, joten suosittelen niitä, joilla ei ole kirjoja aiheesta, selkeämmän käsityksen saadakseen vierailemaan esim. sivustolla TanglePatterns.com (Hae yläpalkin kirjainten avulla nimen mukaan, tai sivupalkista löydät tagipilvestä tangleja nimellä ja sivun alalaidassa osion "How to draw..."), tai - poikkea zentanglen alkulähteillä osoitteessa Zentangle.com. Myös googlettamalla mallia nimellään ja lisäämällä sanan zentangle, voit löytää malleja eri kuvioista. Olen huomannut, että Pinterestissäkin on oikea aarreaitta näitä kuvioita. Klikkaa pinterest.com ja hakusanaksi zentangle.

Klikkaamalla oikean sivupalkin kuviohaastelogoa, löydät tänne silloinkin, kun muita päivityksiäni on tullut väliin.

Inspiroivaa tanglehaasteviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kysyin tässä jokin aika sitten zentanglemestari Shellyltä, ovatko muut kuin alkuperäiseen kokoon tehdyt kuviokokonaisuudet zentangleja ja hän sanoi, etteivät ole, vaan kulkevat merkinnällä ZIA.
    Sain kesällä ongelman silmääni, enkä pysty pieniä, alkuperäisiä enää tekemään. Kuinka tarkka olet koon kanssa tässä haasteessa? Saako tehdä suuremman kuin alle 10 senttisen?

    VastaaPoista
  2. Tottakai saa. Ei tämä nyt niin virallista ole. Voin laittaa tuonne tietoihin lisätekstin, jossa sallitaan myös muut kuin zentanglekokoiset työt mukaan.

    VastaaPoista