perjantai 11. lokakuuta 2013

Kuviohaaste 17


Hei! Tiedustelisin osallistujilta mielipidettä siitä, onko tätä haastetta mielekästä jatkaa, kun osallistujia näyttää olevan enää niin vähän jäljellä? Valmiita haastekuvioita riittää vielä joksikin aikaa, mutta tuskin valmistan enää niitä lisää, jos mielenkiinto tähän on jatkossakin vähäistä. Tiedän, että monilla meistä - itseni mukaan lukien - välillä on aika muutenkin kortilla!

Tämä on haasteen seitsemästoista viikko ja aiheina ovat seuraavat kuviot:


Kuviot: Echo, Embellish, Efilys ja Fans.
Kaikista malleista saa tehdä vapaasti omia variaatioitaan tai käyttää alkuperäistä zentangle kuviota! HUOM! Kuvassa keskellä olevan numero tarkoittaa haasteviikkoa. Sitä ei siis tarvitse lisätä omaan tanglekuvaan.

Haasteen tarkoituksena on suunnitella ja piirtää oma tangle annetuista kuvioista. Kuvan EI tarvitse täyttää mitoiltaan zentanglen mittoja, vaan voit tehdä sen kokoisen kuvan kuit itse haluat. Kuvioita voi olla eri määrä eri viikkoina. Haastepäivä on aina perjantai ja vastaamisaikaa on 1 viikko. Jätä vastauslinkkisi Mister Linkyyn, niin muutkin löytävät piirroksesi.


Klikkaamalla oikean sivupalkin kuviohaastelogoa, löydät tänne silloinkin, kun muita päivityksiäni on tullut väliin.

Inspiroivaa tanglehaasteviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi...harmi se on kun todellakaan aika ei meinaa riittää piirtelyyn, hyvä jos pikaiseen kuvaamiseen silloin tällöin. Itsellä olisi aikaa enemmän marraaskuun alusta lähteä taas tähän tanglejuttuun mukaan. Oikein harmittaa kun niin tekisi mieli piirrellä, mutta... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa teemme niin, että pidämme pienen syys tauon tämän haasteviikon jälkeen ja jatketaan vähän myöhemmin vaikkapa joskus marraskuulla?!

   Poista
 2. Minustakin syysloma olisi nyt paikallaan ja katsotaan sitten myöhemmin löytyykö lisää piirtäjiä. Nyt on tullut kuvaajille parikin uutta haastetta, mitkä houkuttelevat sinne. Itse en ole niistä kiinnostunut, mutta alan nyt koota kesällä aloittamaani toteemia ja siihen menee päivä jos toinenkin.
  Kiitos tästä kivasta haasteesta joka tapauksessa :-)

  VastaaPoista
 3. Pieni tauko kuulostaa hyvältä, mutta ehdottomasti tätä haastetta täytyy jatkaa, tanglet ovat niin ihania! :)

  VastaaPoista
 4. Nyt vähän tunsin piston sydämessäni, niin laiskasti olen kuvioita piirtänyt. Minulle on iskenyt syyssaamattomuus, kun en vain saa mitään aikaiseksi, vaikka monta kaunista kuviota on ollut. Vieläkin toivon että saan vanhoistakin kuvioista jotakin tehtyä.
  Ethän kuitenkaan kokonaan lopeta näitä haasteita, nämä ovat olleet niin kivoja. Kiitos sinulle!

  VastaaPoista
 5. Mä toivon myös, ettet kokonaan lopettaisi tätä haastetta.
  Mielellään näitä tekee ja tulee kädellekin harjoitusta.
  Mutta pidetään välillä lomaa ja jatketaan sitten taas, jos vaan ehdit.

  VastaaPoista