keskiviikko 28. marraskuuta 2012

White Dog

En oikeastaan usko, enkä varsinkaan lue päivälehtien viikkohoroskooppeja, mutta luonnehoroskoopit ja esim. Maya-horoskooppi ovat sellaisia, joita saatan käydä vilkaisemassa, kun sellaiset eteeni tulevat.

Maya-horoskoopissa merkkini on VALKOINEN  KOIRA ja  PLANETAARINEN numeroni on 10.

Valkoinen Planetaarinen Koira

Valkoinen koira

Olet lämminsydäminen, jalomielinen ja sosiaalinen. Olethan Valkoinen Koira, Sydämen voima. Sinulla on hyvät valmiudet yhteistyöhön muiden kanssa. Koirana olet tarkkaillut läpi elämän kriittisesti auktoriteetteja. Tämä siksi, että tavoitteenasi on kasvaa itse hyväksi johtajaksi, erityisesti löytää johtajuus suhteessa omaan itseesi. Valkoisena koirana sinulla riittää myös tekemistä tunne-elämäsi kypsyttämiseen liittyvissä asioissa.

Planetaarinen

Sinua ohjaa täydellistämisen planetaarinen sointu, numero kymmenen. Tämä sointu on pitkälle eteenpäin suuntautuvien asioiden numero ja siihen liittyy voimakas pyrkimys eteenpäin. Jos elämässäsi on paljon muutosvaatimuksia, sisäiset paineesi voivat aika ajoin tuntua jopa ylipääsemättömiltä. Muista pitää elämän perusasiat kunnossa. Ole lempeä ja anteeksiantavainen itsellesi. Olemme kunakin hetkenä täydellisiä juuri sellaisina kuin mitä olemme.

1 kommentti:

  1. Punainen Planetaarinen Käärme jää seuraajaksesi, harjoittelija kun olen minäkin :)

    VastaaPoista