lauantai 16. helmikuuta 2013

First Zentangles

Zentangle piirrokset tuntuvat hurjan mielenkiintoiselta tavalta piirtää ja keskittyä. Oli ihan pakko kokeilla kun aikani kurkistelin toisten tekemiä upeita kuvioyhdistelmiä. Taito ja mielikuvitus ei riitä kovin pitkälle, mutta ehkä tässäkin harjoitus tekee mestarin - ehkä-!

Kaiken lisäksi nämä työt pitäisi tehdä tussilla, mutta minä käytin alla ensimmäisessä lyijykynää ja piirsin sitten vahvennukset mustalla pehmeällä värikynällä. Totesin heti kättelyssä, että väärät on välineet. Seuraavaksi kerraksi hankin teräväkärkisen mustan tussin. Mustemmiksi kuvan mustat sain 1. työssä skannauksen jälkeisellä photoshop terävöinnillä ja säädöillä. Alemmassa kukka-aiheisen piirroksen piirsin kokonaan suoraan mustalla Staedtler ball 432 M kynällä - kirjekuoren kulmaan, josta valokuvasin sen ja siirsin sitten photoshopiin ja oikeaan kokoon.

1 kommentti:

  1. Zentangle ja doodling ovat molemmat todella kiehtovia. Olen ihan etenkin zentanglen lumoissa. Odotan kärsimättömänä kit-pakettiani Amerikasta. Sitten saa kuviomalleja lisää. Nyt sivupalkistani löytyvästä Shelly Beauch -blogissa oli juuri simpukasta johdettu malli. Myös zentangle-pääsivuille liittymällä saa sähköpostiin joka kuukausi uuden kuviomallin.

    Olen aina sanonut, etten halua mitään valmiita malleja, mutta nyt kuitenkin hyväksyn annetut mallit :-o Tosin vain kuvion, sitähän sitten jokainen kääntää, vääntää ja yhdistää haluamaansa tapaan.

    Olipa kiva kun innostuit :-)

    VastaaPoista