maanantai 12. tammikuuta 2015

Tammikuu 2015

Kalenterihaasteen Tammikuu 2015

Päätin hankkia valmiin kalenterin pohjaksi haasteeseen, mutta tammikuun tehtyäni huomasin, että huono juttu... erittäin huono juttu! Lyijykynän jälkeä ei voikaan kumittaa pois tussin jälkeen, kuten normaalipaperilta voi. Tussi ei tällaisella liukkaalla pinnalla "kuivu" kokonaan ikinä. Siispä tussin jälki levisi heti kättelyssä ja jouduin digitaalisessa versiossa sitä korjailemaan minkä pystyin. Loput kynän jäljet näkyvät nyt ikävästi kuvassa, mutta eipä voi mitään...

Ehkä otan ja teen alusta saakka uuden vielä ennen kuun vaihtumista. Katsellaan!

3 kommenttia:

 1. Yllättävän hienosti sait tämän koristeltua ja valmis pohja helpottaa ja jouduttaa. Sunnuntait somasti sydämelliset ;-)

  VastaaPoista
 2. Apuviivat näkyvät tosi vähän, joten haittaavatko nuo, kun itse kalenteri on tosi hyvän näköinen. Olet saanut siitä sähäkän ja omaperäisen.

  Jaana jo näytti ilmoittautuneen ja Milli siellä tekee ja kenties Harakkakin tulee mukaan, joten kyllä tästä ryhmä saadaan :-)

  VastaaPoista
 3. Kauniisti koristelit tammikuun. Valmiissa kalenterissa olisi nimipäivätkin valmiina. Löytyykö askarteluliikeestä valmiita pohjia, joihin voisi piirtää?
  Oma tammikuuni on teon alla, tulossa on siis.

  VastaaPoista