perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kuviohaaste 4


Tervetuloa mukaan kuviohaasteeseen niin vanhat tekijät, kuin uudetkin osallistujat! Tämä on haasteen neljäs viikko ja aiheina ovat seuraavat kuviot:

Puf (kuvassa variaatio), Bunzo ja MSST
Kaikista malleista saa tehdä vapaasti omia variaatioitaan tai käyttää alkuperäistä zentangle kuviota! HUOM! Kuvassa keskellä olevan numero tarkoittaa haasteviikkoa. Sitä ei siis tarvitse lisätä omaan tanglekuvaan.

Haasteen tarkoituksena on suunnitella ja piirtää oma tangle annetuista kuvioista. Kuvioita voi olla eri määrä eri viikkoina. Haastepäivä on aina perjantai ja vastaamisaikaa on 1 viikko. Jätä vastauslinkkisi Mister Linkyyn, niin muutkin löytävät piirroksesi.

Mallikuvat on piirretty mitenkuten, joten suosittelen niitä, joilla ei ole kirjoja aiheesta, selkeämmän käsityksen saadakseen vierailemaan esim. sivustolla TanglePatterns.com (Hae yläpalkin kirjainten avulla nimen mukaan, tai sivupalkista löydät tagipilvestä tangleja nimellä ja sivun alalaidassa osion "How to draw..."), tai - poikkea zentanglen alkulähteillä osoitteessa Zentangle.com. Myös googlettamalla mallia nimellään ja lisäämällä sanan zentangle, voit löytää malleja eri kuvioista. Olen huomannut, että Pinterestissäkin on oikea aarreaitta näitä kuvioita. Klikkaa pinterest.com ja hakusanaksi zentangle.

Klikkaamalla oikean sivupalkin kuviohaastelogoa, löydät tänne silloinkin, kun muita päivityksiäni on tullut väliin.

Inspiroivaa tanglehaasteviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kiitos taas haasteesta! Kivat mallit! Ryhdyn töihin, kunhan vieraat on kestitty :-)

  VastaaPoista
 2. Kävin katselemassa piirustusmalleja ja huomasin, että ensimmäinen kuvio ei ole Puf vaan Quandary. Nyt voi siis valita, tekeekö nimen mukaan vai mallin mukaan, eikö niin :-D

  VastaaPoista
 3. Siksi juuri laitoin siihen variaation, koska en aikeista huolimatta piirtänyt lisää kerroksia kuvioon. Koska Quandary on kuitenkin lähempänä tekemääni mallia, niin tottakai on siis täysi oikeus piirtää sen mukaan.

  VastaaPoista
 4. Hei, voiko haasteeseen tehdä esittäviä zentanglea, vai tulisiko pyrkiä pelkästään ajatuksettomaan lopputulokseen?
  Tiedän kyllä, että Zentanglen syvin ajatushan on ajattelemattomuus.
  Kysyn, koska taipumukseni on tehdä esittävää.
  Silmiini on osunut surfaillessa esittävää, tuntui kiehtovalta.
  Voin kyllä luopua tavastani, jos tarpeen?:)

  VastaaPoista
 5. Voit vapaasti valita muodon esittävänä tai ilman valmista muotoa, kuten myös kuvioiden variaation.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tanya dArc vastauksestasi!
  Olean harrastanut kuvio piirtelyä vasta muutaman kuvan verran, sitähän ei tiedä mihin suuntaan vielä kehkeytyy ajan myötä.:D

  VastaaPoista
 7. Liekö linkkini toimii, ei mulle itselle ainakaan!

  VastaaPoista