tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kuvioita haasteena


Kiinnostaisiko tanglen piirtäjiä pieni haaste silloin tällöin - kalenterihaasteen lisäksi? Ajattelin tuossa kuvioita selaillessani noista upouusista kirjoistani, että olisi kiva nähdä, miten erilaisia versioita samoista kuviokoosteista saisimme aikaiseksi.

Miltä kuulostaisi kerran viikossa vaikkapa? Laita kommenttia tähän viestiin, jos haluat mukaan, niin nähdään kannattaako haastetta aloittaa!

Jos olette kiinnostuneita tulemaan mukaan - ensin ihan vaikka kerran kokeillen ja sitten, jos tuntuu, että kivaa on - jatkaisimme haastetta niin kauan, kun mielenkiintoa siihen riittää.

Jos palaute on positiivista, ensimmäiset kuviot tulevat käsiteltäviksi sopivasti viikonlopuksi - perjantaiaamuisin. Viikko piirrosaikaa ja haasteviestiin linkittämällä muutkin tietäisivät käydä katsomassa aikaansaannoksia.

7 kommenttia:

 1. Nämä viivat ja kuviot nyt kiinnostavat kovasti, haasteen avulla varmaan oppisi uusia kuvioita ja nimetkin jäisivät mieleen. Kyllä minua ainakin kiinnostaa. Laita pois vaan kokeeksi :-)

  VastaaPoista
 2. Kyllä mä mukaan myös voisin tulla, vaikken vielä tätä juttua hallitsekkaan.
  Mutta leikkimielellä jos saakin mukaan tulla, niin sitten tulenkin!
  Paitsi nyt tänä viikonlopulla taitaa jäädä koneella oloni tosi pieneksi, kun anoppi täyttää sata vuotta ja porukat tulevat kotiin ja yökyläileen.
  Mutta jatkossa kuitenkin mukana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osahan meistä vasta harjoittelee, joten mukaan vaan rohkeasti.

   Poista
 3. En kai voi pois jäädä, kun kaikki muutkin :-DDD

  VastaaPoista
 4. Saataisi olla hyvinkin inspiroivaa, joten mikä ettei! Vaikka kalenterihaastenikin on pahasti kesken ;(

  VastaaPoista
 5. Tullaan mukaan ja tehdään aina kun ehditään!

  VastaaPoista