perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kuviohaaste1


Tervetuloa mukaan 1. kuviohaasteeseen! Tämä on haasteen ensimmäinen viikko ja aiheina ovat seuraavat kuviot:

2-N-5, Bubbles, Gewurtz ja Aura-Leaf (kuvassa variaatio)
Kaikista malleista saa tehdä vapaasti omia variaatioitaan tai käyttää alkuperäistä zentangle kuviota! HUOM! Kuvassa keskellä olevan numero tarkoittaa ensimmäistä haasteviikkoa. Sitä ei siis tarvitse lisätä omaan tanglekuvaan.

Haasteen tarkoituksena on suunnitella ja piirtää oma tangle annetuista kuvioista. Kuvioita voi olla eri määrä eri viikkoina. Haastepäivä on aina perjantai ja vastaamisaikaa on 1 viikko. Jätä vastauslinkkisi Mister Linkyyn, niin muutkin löytävät piirroksesi.

Mallikuvat on piirretty mitenkuten, joten suosittelen niitä, joilla ei ole kirjoja aiheesta, selkeämmän käsityksen saadakseen vierailemaan esim. sivustolla TanglePatterns.com (Hae yläpalkin kirjainten avulla nimen mukaan, tai sivupalkista löydät tagipilvestä tangleja nimellä ja sivun alalaidassa osion "How to draw..."), tai - poikkea zentanglen alkulähteillä osoitteessa Zentangle.com. Myös googlettamalla mallia nimellään ja lisäämällä sanan zentangle, voit löytää malleja eri kuvioista. Olen huomannut, että Pinterestissäkin on oikea aarreaitta näitä kuvioita. Klikkaa pinterest.com ja hakusanaksi zentangle.

Klikkaamalla oikean sivupalkin kuviohaastelogoa, löydät tänne silloinkin, kun muita päivityksiäni on tullut väliin.

Inspiroivaa ensimmäistä tanglehaasteviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tekisi mieli heti käydä käsiksi, mutta ensin on mentävä auttamaan äitäni, tänään kun on perjantai.
  Mutta eihän haastetta tarvitsekaan saada valmiiksi ensimmäisellä tunnilla :-D
  Vähän kyllä hämmästyin, että kuvioita on neljä, mutta voihan jotakin kuviota laittaa vain pikkuisen.

  VastaaPoista
 2. Ajattelin, että on kiva tehdä sellaisia monikuivioteoksia, kuten esim. näet tässä alla olevassa linkissä. On ihan virkistävää tietysti välillä harjoitella yhtä kuviota kerrallaan, mutta näistä tulee minun mielestäni enemmän oma mielikuvitus esiin, kun joutuu miettimään, miten asettelee kuviot keskenään. Esimerkki: http://www.flickr.com/photos/jellaverelst/4324877832/in/photostream/

  VastaaPoista
 3. Minusta oli kiva idea, että on monta kuviota mitä käyttää.
  Nämä olivat minulle kaikki uusia.
  Minulla oli vaikeuksia saada lehtien taakse tausta, joten se jäi nyt epämääräiseksi.
  Kiva nähdä miten muut ratkaisevat haasteen.

  VastaaPoista
 4. Näistä tulee varmaan kivoja erilaisia kuvia, mielenkiintoista. Ehkä huomenna ehdin rauhassa paneutua tähän.

  VastaaPoista
 5. Uskaltaisikohan osallistua...jää miettimään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai uskallat! Tule rohkeasti mukaan! Olemme ihan alussa (lähes kaikki) näissä tanglepiirtelyissä. Hyppää kelkkaan näin heti alussa, niin harjoitus tekee mestarin!

   Poista