torstai 28. helmikuuta 2013

Kirjoja


Tänään postista tupsahti kasapäin lukemista eli siis tarkemmin ottaen opiskeltavaa! Nyt on Zentangle kirjasia yhteensä 12 kappaletta. 8 niistä näitä virallisia numerojärjestyksessä ilmestyviä päivityskirjasia ja neljä muuta ihanaa opusta täynnä malleja, vinkkejä, värejä jne. Ehtiiköhän tässä piirtämään ollenkaan, kun on niin paljon lukemista?

8 kommenttia:

 1. Miksi sinä sait nyt jo? Miksi minulle ei tule, vaikka tilasin samaan aikaan? Näyttävät tosi hyviltä. Minä valitsin varmaan "väärät" kirjat.
  Ovatko kuvat suuria? Ainakin tuossa basics-kirjassa jo kansi on tosi houkutteleva.

  VastaaPoista
 2. Mistä tilasit kirjat? Minun ovat CDON.comista. Kaikki 1-8 (mukaan lukien siis Basic) ovat A4-kokoisia kirjasia. Totally tangled ja Time to tangle with colors ovat hieman pienempiä, lähinnä neliön muotoisia kirjoja. Samoin vähän A4 kokoa pienempi on jou of zentangle, joka taas on verrattomasti paksumpi muita (159 sivua). Pienin eli n. A6-kokoinen on Alpha Tangle kirjanen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta paikasta tilasin, tuolla ylhäällä oikealla oleva näyttää tutulta, sellaisen ainakin tilasin ja sitten zendala-kirjan. Niillä oli varmaan vaan yksi ja sitten piti tilata lisää. Kai ne tilaamalla tulee kaikki, mahtaako niillä olla varastoa lainkaan. Lajimäärähän on nykyisin niin valtava.

   Poista
 3. Uskoisin, että nämä tulevat heille ainakin englannista saakka, ellei peräti usa:n markkinoilta. Riippuu siis täysin, onko heillä esim. sitä zendala-kirjaa sattunut olemaan siellä, mistä ovat tilanneet nämä muut. Ihmettelin kyllä, että aika nopeasti tulivat, kun tilausvahvistuksessa oli 5-15 päivää toimitusaika.

  VastaaPoista
 4. No on sulla nyt luettavaa ja katseltavaa siellä paljon!
  Kiva noi kirjat olisi kyllä itsellään olla.

  VastaaPoista
 5. Onko aiheesta näin paljon erilaisia kirjojakin?
  Noissa riittää kyllä tutkittavaa.

  VastaaPoista
 6. Oho! Siinä sinulla on opuksia kasapäin. Kohta saamme nähdä vaikka mitä hinouksia täällä :) Kivaa!!

  VastaaPoista