sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikkokalenteri 2

On jälleen aika viikkokalenterikuvan (2).

En jätä tätä pois ohjelmasta, vaikka kuukausikalenterihaaste lähtikin käyntiin. Piirrän siis edelleen (tai ainakin pyrin siihen) joka viikko yhden kuvan omaan viikkokalenteriini pääasiassa näin viikonloppuisin. Tällä kertaa mukana hitunen värejäkin.

Kuvioita: Nightbridge (ruutuja), Beadlines (pallonaruja), Puf (6 "kukkakuviota"),
sekä joitain lähinnä kai doodlekuvioiksi laskettavia kuvia alareunassa.

Kaikki kuviothan eivät ole automaattisesti laskettavissa Zentangle -kuvioiksi. Esim. mitkään kukka- yms. kasvifiguret eivät ole zentangleja. Zentanglen tarkoitus on olla yksinkertainen, lähinnä samaa toistava kuvio, jossa ei tarvitse ajatella, eikä suunnitella yhtään mitään sitä piirtäessään. Lisää Zentanglen periaatteeista voit lukea virallisilta nettisivuilta.

5 kommenttia:

 1. Tulikin kivannäköinen. Piristävät noi alimmat kuvat, kun ovat värikkäitä.

  VastaaPoista
 2. Olet pitkän askeleen edellä koko ajan, mutta ole vaan, on hyvä, että on jäljet mitä seurata. No, tätä viikkokalenteria en tee, kun en ole enää töissä päivillä ei ole niin eroa, mutta kalenteri on kiva tehdä, koska siitä saa pienistä osista kokonaisuuden.

  Hieno tuli taas!
  Minäkin tein ensimmäisen korttini tänään tällä tekniikalla.

  VastaaPoista
 3. Viikkosi on kaunis ja pirteä :)

  VastaaPoista
 4. Hieno tuo kalenterikuva sivupalkissa ja viikkokuvasi kanssa. Voisi kalenterin tehdäkin. Ray sai minut innostumaan. Onhan tämä vähän koukuttava juttu. Pitää hyvällä paperilla oleva vihko hankkia, siinä pysyvät kuvat tallessa.

  VastaaPoista
 5. Laitoin blogiini nyt tammikuun ja helmikuun kalenterikuvat.
  Ne ovat sellasia harjoituskuvia, en vielä hallitse lainkaan tätä, mutta eihän sen ole väliä?

  VastaaPoista