sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tammikuu

Tammikuun kalenterini valmistui juuri. Periaatteessa tässä on nyt sekaisin ihan kaikkea mahdollista. Ei siis mikään selkeä zentangleruutu, vaan vaikutteita sieltä, sun täältä.

(Käytän tätä kuvaa nyt tuossa sivupalkissakin haasteen esittelykuvana, kunnes ehdin tekemään ihan oman sitä varten). Klikkaamalla sivupalkin kuvaa, pääsee aina suoraan haastepostaukseen. Näin ei tarvitse kahlata lävitse muita mahdollisia postauksiani, löytääkseen haasteviestin.Ray tuossa väläytteli, että jos ehtisi/jaksaisi tehdä vaikka joka päivälle oman pienen ruutunsa - ja miksi ei?! Niinhän se on tarkoitus alkuperäisessä, valmiissakin zentanglekalenterissa. Siispä tuumasta toimeen jos vain aika sallii - ja jos ei, niin ei kai se niin vaarallista ole jos jokin päivä jää väliin. Siihen sitten kirjoitetaan, että oli muuta puuhaa! :)

Voi olla, että otan haasteen vastaan ja aloitan tästä päivästä. Teen sitten alkuvuoden (tai zentangle-vuoteni alusta) päivät sitä mukaa, kun aikaa löytyy... Katsotaan, miten äijän käy! Minullahan on jo menossa zentangle -viikkokuva, jonka piirrän kalenteriin aina jokaisen viikon lopulla. Viime viikolla tein ihan ensimmäisen, koska silloin tämä tangleeraushulluus lähti käyntiin ja tänään, vähän myöhemmin on toisen kuvan postauksen aika.

5 kommenttia:

 1. Sinähän pääset kohta ajan tasalle, minulla vasta päässä höyryää. Mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.
  Täytyykin muistaa kättä harjoittaa ja unohtaa viivotin. Olet saanut omasta kalenteristasi elävän ja iloisen näköisen.

  VastaaPoista
 2. Muakin alkoi kiinnostaa tämä kalenterin teko, mutta pitänee käydä kaupassa ensin hakemassa sopiva vihko siihen tarkoitukseen.
  Ja teen omalla vauhdillani, jos aika ei anna periksi,niin en ota mitään paineita, teen sitten myöhemmin.
  Eli olen nyt sitten mukana ja omilla jutuillani, en ehkä ihan hallitse zentangela vielä, mutta doodlingia sekaan vaan,hi!
  Sä olet tehnyt jo kauniin tammikuun kalenterikuukauden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, Harakka! Tervetuloa mukaan, eikä mitään paineita! :)

   Poista
 3. Homma olisi varmaan aika terapeuttista, päivän fiilis kalenteriruutuun, hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että jos en jaksa tehdä jokaista päivää erikseen näiden lisäksi, niin sitten kirjaan fiiliksiä tähän tekemääni kalenteriin näin jälkikäteen.

   Poista