maanantai 18. helmikuuta 2013

Tarvikkeita


En ole (ainakaan vielä) antanut mieliteolle periksi ja lähtenyt tilaamaan virallista zentanglepakettia. Tänään poikkesin kuitenkin kirjakaupassa ja hommasin muutaman tussin (Micron kyniä näkyy olevan myös virallisissakin paketeissa) ja yhden lyijykynän ja kumin. Sopivaa lyijykynää en ole koskaan oikein osannut valita. Mikähän olisi tällaiseen luonnosteluun parhaiten soveltuva kynä?

Lisäksi ostin muutaman erilaisen (vähän aiheeseen sopivankin) vihkon ja lehtiön, jonne voi luonnostella piirroksia. Kyselin samalla kirjakaupantädiltä, josko hän tietäisi onko suomeksi jo ilmestynyt yhtään teosta aiheesta, mutta ainakaan hän ei tiennyt koko touhusta yhtään mitään.

3 kommenttia:

 1. Virallinen aloituspaketti ei ole itsessään kovin kallis, mutta postikulut nostavat hintaa puolella. Nyt kun olen tutustunut hommaan muuta tietä niin paljon, niin vähän kaduttaa koko tilaus. Mutta silloin tuntui, ettei muuten pääse mitenkään alkuun, mutta hyvinhän se lähtee näinkin.

  Joka kerta kun tulee tänne, sinulla on uutta hienoa nähtävillä.

  Samankokoisia kyniä minäkin ostin. Jossain pienessä kolossa tarvitsee pientäkin kärkeä. Hyvä paketti touhuta.

  VastaaPoista
 2. Eilen illalla minäkin kävin katsomassa mitä sen kalenterin tilaaminen maksaisi. Ainakin suoraan tekijältä se tulisi kuriiripostissa ja 27$ kuljetuskustannukset. Ei kiitos!
  Löysin nyt niitä kirjoja tuolta CDON.comista ja tilasin muutaman. Postailen siitä lähemmin kun ehdin.

  VastaaPoista
 3. Paitsi että täältä paljon uusia kuvia, niin myös uutta tietoa ja linkkejä. :D
  Kynistä riippu paljon mikälaista jälkeä tulee ja paperista, oikeat kun osaisi valita.

  VastaaPoista