sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Zensotkuja liukuhihnalta

Siini tuossa jossain kommentissa kertoi olevansa myös kovasti innoissaan tästä Zentangle -jutusta. Hänellä taitaa olla kuitenkin vähän tarkempi  seula mitä laittaa muille näytille, sillä jos häneltä syntyy niitä samaan tahtiin kuin minulta tällä hetkellä, niin suurin osa taitaa päätyä vain omaksi iloksi?! Itselläni on ainoastaan yksi sellainen ruutuharjoitelma, jossa kokeilin ohjeen mukaan sellaista palapelin näköistä kuviota, eli joka ei ole valmis zentangle piirros.

Tässä päivän aikana oli taas "ihan PAKKO" ottaa kynä käteen...
Jos joku on hulluna vaikkapa skräppäykseen tai ATC-kortteiluun, niin minä taisin juuri löytää lajini, josta pitää nk. "leikekirjaa" tai työkansiota.

4 kommenttia:

 1. Wau, sinä olet vauhdissa :-D
  Tussi kädessä olen itsekin viivoja vedellyt, mutta olen niin hidas ja tarkka, että sain vain yhden aikaiseksi. Osa ajasta meni kyllä muiden blogeja syynätessä ja ideoita varastaessa :-D

  Edellinen oli tosi hieno, mutta tykkään tästäkin. Tässä on vapauden tunnetta ja kuutamohaaveita.

  Tehdään ja harjoitellaan me vaan niin paljon kuin huvittaa, kyllä me ajan kanssa ehdimme siirtyä ruotuun, kunhan kuvioiden määrä alkaa selvitä.
  Sivupalkistani löytyvällä "a little lime" australialaisella Heleniltä löytyy sairaan upeita tangleja, viime vuodelta tosi vapaita, roikkuvia, hauskoja ym...

  VastaaPoista
 2. Kuu ja aurinko tässa halaavat :)

  Kylläpä teillä nyt on Siinin kanssa vauhtia, tuskin perässä pysyn!

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat hienoja kaikki, very fine, don't worry. Hiukan ohuempi tussi, niin viiva tulee herkemmäksi.

  VastaaPoista
 4. Minusta tuntui aluksi, että tykkään nimenomaan niistä löytämistäni kuvista, joissa oli vahvoja viivoja ja paljon mustaa. Ehkä ajan kanssa keskityn vähän "hienovaraisempaan" tekniikkaan paremmin. Ostin jo kasan tusseja tänään (samaa sarjaa, kuin zentangleissa näyttää muutenkin käytettävän). Kun saan kuvat koneelle niin laittelen vähän esittelyä tämän päivän löydöistä.

  VastaaPoista