sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tangle Guide 2013 Edition

TANGLEPATTERNS.COM TANGLE GUIDE
2013 EDITION
Niille, jotka eivät jaksa omaa arkistoa alkaa värkkäämään pelastus löytyy jälleen TangleGuide sivustolta. Sinulla on oltava luottokortti ja paypal -tili. Jos tiliä ei vielä ole, mutta kortti löytyy, voit avata paypal tilin tilausta tehdessäsi.

Klikkaa siis itsesi TangleGuide sivulle http://tanglepatterns.com/book-reviews/tanglepatterns-com-tangle-guide

Tiedosto on eBook.pdf muodossa, eli kun olet seurannut sivun ohjeita ja maksanut 12$ maksun (tänään oli 9,50€) sinulle avautuu linkki (linkki löytyy tarvittaessa myös sähköpostiisi tulleesta varmennuksesta), josta voit käydä lataamassa itsellesi kyseisen Tangle Guide kirjasen (23 sivua). Itse tulostin kirjan itselleni kaksipuolisena tulosteena, joten A4-paperia kului 12 kpl.

HUOMAA, että tässä kirjassa ei ole kaikkia virallisia Zentangle kuvioita valmiina. On vain valkoiset laatikot ja nimet niiden alla. Tämä siitä syystä, että alkuperäisiä kuvoita ei ole kenenkään lupa kopioida muiden käyttöön. Täten jokainen voi itse halutessaan piirtää näihin ruutuihin viralliset (official Zentangle patterns) Zentangle kuviot. Minä löysin äkkilaskemalta 56 kpl tyhjiä ruutuja.

Tämä tarkoittaa, että kirjassa on (30 kpl ruutuja/sivu) yhteensä 510 ruutua, joista 26 on aakkosruutua, neljä tyhjää lopussa ja 56 kpl virallisia valkoisia zentangle-laatikoita. Kun nämä vähennetään kokonaisruutumäärästä saadaan tulokseksi 424 kpl muita malleja.

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu, kiitos vinkistä. Näin tämän kyllä aikaisemmin, mutta en olisi rohjennut ladata ilman "koekäyttäjää". Nyt edessäni on nippu hienoja kuvioita, enkä pysty edes päättämään, mitä niistä käyttäisin kalenterissani.
    Kalenteri on jo tehty, kansi lähes valmis ja kohta aloitan tammikuun...

    VastaaPoista
  2. Kiva kun sait mallivihkosen! Onneksi sen voi aina tulostaa uudelleen kun se kuluu kovassa käytössä puhki varmaan alta aika yksikön. Tallensin sen heti koneelle ja teen vielä kopionkin varmuuden vuoksi toiseen kansioon, jos vahingossa häviää.

    VastaaPoista