torstai 28. helmikuuta 2013

Värittäen

Tässä Zentanglessa mm. Jester, Cellu, Knightsbridge, Knight's Branch (Knightsbridge variation), Pokeroot, Echoism jne. 

Musta tussi Sakura Pigma Micron 01. Väritetty tämä on vesivärikynillä, joita tussien lisäksi myös näkee suositeltavan monissa lähteissä.

Olen selaillut tänään kirjoja, jotka sain. Ne ovat täynnä hienoja malleja ja piirroksia siitä, miten kuviot tehdään, millaisia variaatioita niistä voikaan keksiä ja miten niitä voi värittää, varjostaa jne. Kaiken yllä leijuu yksi ajatus: "Pyri yksinkertaisuuteen, älä korjaa (kumita), älä rajoitu valmiisiin vaihtoehtoihin."

6 kommenttia:

 1. Näähän on väritettynä hienoja, tulee elämää niihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ehkä kuitenkin ainakin minun pitäisi ensin pysytellä mahd. simppelissä ja piirtää kunnes mustavalkoinen ja vaikkapa varjostettu onnistuu kunnolla. Lisäksi pitäisi hankkia sekä kunnon värillisiä tusseja, että sellaista paperia, joka on ideaalia tähän piirtämiseen. Värejähän voi käyttää tietysti ihan mitä haluaa. Noissa kirjoissa on vaikka minkälaisia vaihtoehtoja aina vesiväreihin saakka ja lisäksi siellä on paljon hyviä vinkkejä, miten tangleja voi tehdä muuallekin, kuin paperille.

   Poista
 2. Kivan näkäinen on väritettynäkin. Oksan yläpuolella oleva musta-valko-punanen kuvio on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Knightsbridgen variaatio Knight's Branch. Minustakin se on kiva.

   Poista
 3. Näin alussa on kauhea kiire ja hinku kokeilla kaikkea, vaikea on pyrkiä yksinkertaisuuteen.
  Ihme, että olet malttanut piirtää, kun kirjasaalis on niin houkutteleva :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ray, oikeastaan juuri siitä syystä tämä syntyikin. Kirjojen selailusta inspiroitunut. Vähän pikapikaa, toisella kädellä hutaistu, mutta kokeilla piti...

   Poista